Ben je een nagelbijter? Dan ben je bij Moment for Beauty op het juiste adres!

Samen bekijken we jouw wensen en baseren we daar een plan van aanpak op. Mijn streven is jouw prachtige nagels te geven en jou te begeleiden om van het nagelbijten af te komen.
Het arrangement bestaat uit de volgende fases:

Behandeling 1:

Je krijgt een nieuwe set nagels. De lengte is afhankelijk van jouw nagelbed. Hoe korter het nagelbed is, hoe korter de verlenging kan zijn. Dit voorkomt dat de nagels het niet houden en breken. Het nagelbed wordt optisch verlengd met een dekkende naturel kleur en witte rand. Na de eerste behandeling herken je jouw nagels niet meer.
Na deze behandeling krijg ontvang je een vijl van O.P.I. en een nagelriemolie. Het is van belang de nagelolie twee maal per dag aan te brengen op de nagelriem zodat deze zacht en soepel blijven. De vijl is voor als je ergens een randje of haakje voelt je, deze kan afvijlen om te voorkomen dat je weer de neiging krijgt om te gaan bijten.

Behandeling 2:

Na een week heb je een controle afspraak om te kijken hoe je de eerste week hebt ervaren. Heb je toch gebeten? Zijn de nagels goed blijven zitten? Zijn er andere problemen ondervonden? Samen kijken we dan voor oplossingen daarvoor. Eventuele reparaties kunnen dan ook tijdens deze behandeling gedaan worden.
Dat je na een week al terug moet komen is ook een soort “stok achter de deur”. Als je de eerste week hebt kunnen volhouden om niet op je nagels te bijten kan je trots op jezelf zijn!

Behandeling 3:

Afhankelijk van hoe de eerste week is gegaan kom je na één of twee weken na de tweede behandeling terug voor nogmaals een controle en een nagelbehandeling. De nagels van een nagelbijter groeien sneller dan van iemand die geen nagels bijt, dit omdat het bijten de groei stimuleert. In het begin moet je dus wat vaker terug komen.

Behandeling 4:

Mits alles goed is gegaan bij de laatste behandeling kom je na drie weken terug voor een nabehandeling. Ook zullen we dan jouw ervaringen van de weken zonder mijn “toezicht” bespreken en indien nodig de nodige maatregelen en oplossingen toepassen.

Behandeling 5:

Jouw nagels worden voor een laatste keer nabehandeld.

Als je deze stappen met succes bent doorgekomen kan je als een “gewone” klant, na ongeveer elke drie à vier weken, terugkomen om jouw nagels bij te laten houden. Na al deze behandelingen is jouw nagelbed aanzienlijk aangegroeid, waardoor je ook wat meer lengte kunt dragen mocht je dat willen.
Wil je met jouw eigen natuurlijke nagels verder, raad ik je aan om in overleg met mij een goed alternatief te vinden zoals bijvoorbeeld een Gelcolor by O.P.I. of een ander goede stevige nagellak. Je kan er ook voor kiezen om over te stappen op een Avolpex manicurebehandeling.

Bij dit arrangement zit inbegrepen:
– Nieuwe set gelnagels
– Controle afspraken
– Reparaties
– Nagelriemolie
– Vijl