Over mij

Waarom kies je voor mij?

Mijn ervaringen

Welkom bij Moment for Beauty. Ik ben Monique en bij mij bent u op het juiste adres voor mooie verzorgde handen. Ik ben gespecialiceerd in o.a. Acrylnagels, Gelnagels, Manicure en Gelcolor.
Na mijn opleiding in de mode/kleding kwam ik in aanraking met het nagelvak. In 1989 begon ik met Acrylnagels met als vervolg Gelnagels, Airbrush, Nail-Art en manicure. Ik was toen nog werkzaam bij mijn ouders op de auto/motorrijschool als telefoniste.
Uiteindelijk, na vele uren oefenen, heb ik de stap genomen en opende mijn eerste eigen salon in 1995 op de Bergweg te Rotterdam. In 2002 heb ik tevens de rijschool van mijn ouders over genomen en moest dus twee zaken draaiende houden. De rijschool is inmiddels weer overgenomen en vanaf 2008 heb ik andere werkzaamheden gedaan.
Omdat het nagelvak mij toch erg aantrok ben ik in 2013 weer begonnen met diverse opleidingen bij O.P.I. en werk dus over het algemeen vooral met producten van O.P.I.
September 2015 weer een nieuwe salon begonnen, dit keer in Berkel en Rodenrijs, waar ik een aparte ruimte huur in een pand die ik deel met verschillende bedrijven.
Contact opnemen voor meer informatie om of een afspraak te maken gaat het best via Whatsapp of per sms. U kunt daar ook enkel uw naam en telefoonnummer achter laten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Reden hiervoor is dat ik een eenmans salon ben en ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden als ik met een klant bezig ben.

Ik hoop u snel te zien in mijn salon en dan zorg ik ervoor dat u tevreden weer vertrekt met nette verzorgde handen. De koffie staat klaar.

Bij Moment for Beauty staan hygiëne en een opgeruimde, verzorgde, gezonde en veilige werkplek hoog in het vaandel. Vandaar dat wij de volgende huisregels hanteren:

•In de salon wordt niet gerookt en/of gegeten.
•Het gebruik van mobiele telefoons beperken tijdens de behandeling hierdoor kunnen de nagels beschadigen.
•Na iedere klant worden handdoekjes en vijlen verschoond.
•Hoge kwaliteit gegarandeerd daar er uitsluitend met de professionele nagel producten van O.P.I. wordtgewerkt.
•Voor een nagelreparatie kunt u altijd dezelfde dag nog terecht. ( tenzij we op vakantie zijn )
• Afspraken graag uiterlijk 24 uur van te voren annuleren, anders brengen wij deze in rekening.
•Bezoek uitsluitend op afspraak.
•Gelieve op tijd op afspraken te komen.
Verdere algemene informatie:
•Ons pand beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
•Wij zitten 5 minuten lopen van station Berkel en Rodenrijs.
•U bent (op afspraak) altijd welkom voor een gratis proefnagel.
•Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50.
•Tevens verkopen wij ook armbandjes, sjaaltjes, tassen etc.
Meest recent behaalde certificaten

Mijn Certificaten

Wat vinden klanten

Berichten

Voor de eerste keer bij Moment For Beauty gellac laten zetten. Net voor mijn vakantie. Nou, mijn nagels waren de hele vakantie tip top in orde. Nu zit het na twee weken nog steeds mooi! Eerder al eens gellac laten zetten maar nog nooooooit zo lang mooi gebleven zonder brokkelen of wat dan ook. En Monique is óók nog eens een super leuk mens!! Was gezellig!! Tot snel weer�

Tiffany Borsboom

15 jaar geleden kwam ik al bij Monique op de Bergweg en nu woon ik in Berkel en zit Monique ook in Berkel! Dat heeft zo moeten zijn denk ik dan hihi
Altijd gezellig, maakt tijd voor je al is het een feestdag of zondag maakt niet uit en altijd mooie nagels! Ik ben weer helemaal blij dat ze weer “terug” is!!!!!

Cissy Vrolijk-Piket

Super salon! Altijd gezellig en een geweldige service! Blij dat ik Monique gevonden heb!

Lisanne Kamp